فروشگاه باریستا

قهوه ساز مدل ایروپرس

از {{model.count}}
تعداد سفارش
نوع
1,460,000 تومان
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
  • {{value}}
مقایسه
کمی صبر کنید...

ابتدا قبل از شروع حتما دستگاه قهوه ساز را با آب ولرم شستشو دهید که کاملا تمیز باشد که روی طعم قهوه تاثیر دارد.نوبت  آب داغ شده می رسد که توصیه می کنم حتما از آب معدنی یا آب فاتر (آب  جوشیده شده) استفاده کنید چون که بدون املاح هستند. به اندازه لازم آب جوش  را درون دیگ بخار یا مخزن بریزید.دانه های سالم قهوه را به اندازه مورد نیاز آسیاب کنید مثلا در حد نمک دریا کافی است.فیلتر  کاغذی ایروپرس را برروی درپوش پلاستیکی قرار دهید و سپس با کمی آب داغ  مرطوب کنید تا بوومزه کاغذ از بین برود و فیلتر به بدنه بچسبد.درپوش را به انتهای ایروپرس متصل و محکم ببندید و قهوه آسیاب شده را به مخزن اضافه کنید.خب تا این مرحله با دقت پیش آمدید حالا تا گزینه یا درجه سه دستگاه آب جوش را بریزید و شروع به هم زدن نمایید.به آرامی پیشتون موجود ایرپروس را که به حالت پمپی است فشار دهید تا شروع به عصاره گیری قهوه نماید.سعی کنید زیاد فشار روی پیستون وارد نکنید، حالا قهوه شما آماده سرو شده است.

تضمین اصالت کالا

تضمین اصالت کالا

اصل بودن کالا رو تضمین می کنیم
ارسال فوری با باربری

ارسال فوری با باربری

حداکثر دو روز کاری
تحویل حضوری در فروشگاه

تحویل حضوری در فروشگاه

ثبت سفارش در سایت تست و تحویل در فروشگاه
مرجوع کردن کالا تنها در صورتی قابل تایید است که کالا در شرایط اولیه باشد. پلمپ باز نشده باشد

مرجوع کردن کالا تنها در صورتی قابل تایید است که کالا در شرایط اولیه باشد. پلمپ باز نشده باشد

محصولات مرتبط

ایروپرس از دو مخزن استوانه‌ای تشکیل شده است. استوانه‌ی کوچک‌تر در انتهای  خود پیستونی از جنس لاستیک دارد که باعث می‌شود در داخل استوانه‌ی بزرگ‌تر  جا بیفتد و آن را در مقابل هوا عایق کند. ساز و کار این دستگاه شبیه به  ساز و کار سرنگ تزریق است. ائروپرس علاوه بر این دو مخزن استوانه‌ای که  بدنه‌ی اصلی را تشکیل می‌دهند دارای یک پیمانه‌ی اندازه‌گیری، یک قاشق برای  هم زدن، چندین فیلتر صفحه‌ای کاغذی و یک قیف بزرگ است. ساز و کار ائروپرس  بدین صورت است که پودر قهوه را بر روی فیلتر صفحه‌ای کاغذی که داخل داخل  استوانه‌ی بزرگ‌تر قرار داده‌ایم می‌ریزیم، سپس آب داغ را بر روی پودر قهوه  می‌ریزیم و به مدت 10 ثانیه با قاشق مخصوص هم می‌زنیم. سپس استوانه‌ی  کوچک‌تر را که در انتهایش پیستونی نیز دارد در استوانه‌ی بزرگ‌تر فرو  می‌بریم و قهوه را به پایین فشار می‌دهیم. قهوه‌ی دم‌شده به درون ماگ  قهوه‌خوری‌مان که از پیش در زیر استوانه‌ی بزرگ‌تر قرار داده‌ایم می‌ریزد.  ائروپرس و فرنچ پرس هر دو با پیستون کار می‌کنند، اما تفاوت قهوه‌ی دم‌شده  توسط ائروپرس در این است که به علت استفاده از فیلتر کاغذی دردی از خود در  فنجان باقی نمی‌گذارد و هم‌چنین می‌توان از درجه‌ی آسیاب ریزتری برای  دانه‌های قهوه در آن استفاده کرد و در نتیجه طعم بیشتری از آن‌ها استخراج  کرد.

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...